EWA consultancy
CRM & WEB marketing
072-5200773
info@ewaconsultancy.nl


zakelijke dienstverlening

zorg

overheid

handel


cases per branche

zakelijke dienstverlening

Soort bedrijf Omschrijving activiteiten

Telecom provider in Hoofddorp

Als interim CRM en database marketeer was ik hier verantwoordelijk voor alle database marketing activiteiten en de CRM management rapportages, het applicatiebeheer van de maatwerk CRM-oplossing, co÷rdinatie van de telemarketing activiteiten en het opschonen en verrijken van de databestanden.

Automatiseringsbedrijf in Rotterdam

Het vergaren van adresgegevens voor een nieuwe doelgroep en actieve ondersteuning van de account managers bij telemarketing activiteiten (acquisitie) op deze adressen ten behoeve van de introductie van een nieuw product, door middel van persoonlijke coaching en het aanleveren van een belscript.

Postpakketservice met meerdere vestigingen in Nederland en België

Op periodieke basis een basis training in een CRM-oplossing (Archie XRM) verzorgen voor nieuwe gebruikers en een gevorderden training voor marketing medewerkers. De inhoud van de training is toegespitst op de werkwijze van deze organisatie. Er wordt getraind op een kopie van de eigen database met oefeningen in de vorm van praktijkcases, om zo de werkelijkheid zoveel mogelijk te benaderen en herkenbaarheid voor de cursisten in te bouwen.

Marketing strategie adviesbureau in Putten

Ontwerp en uitvoer van de website voor een adviesbureau dat zich richt op organisaties in met name het segment zakelijke dienstverlening. Het accent ligt op persoonlijke ondersteuning bij marketing vraagstukken. Zie www.welstra.nl

» top

Zorg

Soort bedrijf Omschrijving activiteiten

Non-profit organisatie in Rotterdam

Implementatie van een CRM-oplossing (Archie XRM) ter ondersteuning van het relatiebeheer en het verkrijgen van inzicht in de activiteiten van collega’s bij eenzelfde relatie. Inclusief registratie van projecten en tijdregistratie. Hier maakt men gebruik van de SQL-versie van de CRM-oplossing, zodat de applicatie vanuit elke locatie via internet kan worden geraadpleegd.

Stichting in Arnhem

Professionalisering van het relatiebeheer en structurering van de evenementenregistratie door middel van implementatie van een CRM-applicatie (Archie XRM). Hier is gekozen is voor een zogeheten ASP-oplossing, waarbij de programmatuur en database bij een externe provider zijn ondergebracht. Via internet kunnen de gegevens vanuit kantoor, huis of onderweg opgeroepen en gewijzigd worden. De technische ondersteuning wordt volledig door de externe provider verzorgd.

» top

Overheid

Soort bedrijf Omschrijving activiteiten

Ministerie in Den Haag

Training van de gebruikers in het werken met een CRM-oplossing. Verschillende onderdelen hebben Archie SQL in gebruik genomen. De gebruikers hebben via een hands-on training basisvaardigheden aangeleerd om zelfstandig met Archie aan de slag te kunnen.

» top

Handel

Soort bedrijf Omschrijving activiteiten

Veilingsite in Amsterdam

Het opstellen van een projectplan ter verbetering van het gebruik van de CRM-oplossing door Sales door middel van het in kaart brengen van processen en functionaliteit verbeteringen. De inhoud en aanbevelingen van dit plan worden op korte termijn in de praktijk gebracht en ge´mplementeerd.

Wijnkoperij in Huizen

Ontwerp en uitvoer van de website voor een wijnhandel met eigen import van diverse Europese en overzeese wijnen. De nadruk ligt op de promotie van wijnen via evenementen. Deze wijnen worden ook in restaurants geschonken. Zie www.desteenencamer.com

» top