EWA consultancy
CRM & WEB marketing
072-5200773
info@ewaconsultancy.nl


CRM of klantgericht ondernemen

database marketing

websites


oplossingen

CRM of klantgericht ondernemen

Alle activiteiten voor uw onderneming zijn erop gericht om het klantgericht ondernemen vorm en inhoud te geven. Customer Relationship Management (CRM) draait om het beheren en verder uitbouwen van de relatie met de klant. Het is de verbindende factor tussen uw medewerkers, uw processen en uw automatiseringsoplossingen. Vanaf het moment dat u de CRM-strategie weet te verankeren in uw ondernemingsplan, stijgt de klanttevredenheid, stijgt uw crosssellinggraad en ziet u uw rendement toenemen. CRM is dé gestructureerde werkwijze om rendabel klantgericht te ondernemen. CRM = klantgericht ondernemen (Wil Wurtz, Partner van Metrics & More en Voorzitter van de CRM Association)

EWA Consultancy heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met de implementatie van verschilllende CRM-oplossingen o.a. Archie. Mijn werkwijze is als volgt. Aan de hand van interviews van de toekomstige CRM gebruikers schrijf ik een gedetailleerd projectplan. De CRM oplossing wordt binnen uw organisatie ingevoerd aansluitend op uw bedrijfsprocessen. Daarna train ik de gebruikers op die onderdelen waar zij in de praktijk mee gaan werken.

Database marketing

Databasemarketing is een vorm van marketing waarbij u elke klant individueel benadert met een gepersonaliseerd aanbod dat voldoet aan de behoeften van de klant, op basis van RFM (recency, frequency en monetary) en het klantprofiel. Om deze informatie te kunnen filteren is het noodzakelijk uw CRM data goed op orde te hebben. EWA consultancy een belangrijke rol spelen bij het opschonen, verrijken en up-to-date houden van uw CRM database. Het definiëren van selecties, rapportages en analyses op de CRM database en daarna vertalen naar leesbare informatie voor Management, Sales en Marketing is mijn specialiteit.

Websites

Uw website is één van de media waarmee u communiceert met uw doelgroep. Deze informatiebron is steeds belangrijker en zal altijd actuele informatie dienen te tonen. EWA consultancy kan u helpen uw site regelmatig te actualiseren en verlevendigen met bijv. acties, zodat bezoekers blijven terugkomen.